kormark.se För kunder>>   Uppdateringsformulär - Ny kundformulär - Prislista - Startpaket - Tillägg - Uppdatering
 
Till Startsidan

Produkter
Kontakta oss
Kunder
Visningsrum
Bildels-
  specialisten

Bilder
Animationer
Certifikat
E-handel
Länkar

V anliga frågor

I  Vad ska man använda hemsidor till?
II  Vad skall jag ha?
III  Vad kostar det?
IV  Måste man kunna något om datorer?
V  Måste man lära sig något om datorer och hemsidor?
VI  Måste man ha en dator eller e-post?
VII  Hur mycket av min tid kommer att gå åt till hemsidan?

 
I I nformera nuvarande kunder, potentiella kunder, anställda mfl om din verksamhet. Dvs detsamma som du framför när du träffar en kund. Information kan också gå andra vägen från besökaren till din e-post (eller fax). Hemsidor är mer än annonser eller broschyrer på internet.
II Ett startpaket är en lämplig början. Hemsidor blir aldrig färdiga man lägger till sidor vid behov och skall alltid ha sin hemsida i åtanke när man planerar verksamhetens marknadsföring.
III Se prislistan. Jämnför man vad det kostar att ha några rader i gulasidorna år efter år eller en annons i tidningen är det  billigt. Hemsidor som skapas av någon som behärskar internetteknologin fullt ut, så att informationen om tex företaget når ut till så många som möjligt, blir en väldigt effektiv investering jämnfört med andra sätt att marknadsföra.
IV Nej.
V Nej. Du bara skickar text och dyl till oss tex via fax så lägger vi ut den på hemsidan för allas beskådan.
VI Nej.
VII Ingen, du behöver bara formulera texten som skall visas på din hemsida. Du behöver inte ens vara noggrann eller komplett. Vi finslipar din kladd och hör av oss med förslag till kompletteringar.